Ποιοί είμαστε

  

Λίγα Λόγια

  
  

Το Glyfadacityguide.gr, ο πρώτος ηλεκτρονικός διαδραστικός οδηγός πόλης,

αφορά και προβάλλει ότι συμβαίνει στην Γλυφάδα.
Σ αυτόν μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την πόλη, τον Δήμο, την ιστορία, τον πολιτισμό, τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες αλλά και τις επιχειρήσεις του μεγαλύτερου υπαίθριου Mall της χώρας.​
Με πληροφορίες, φωτογραφίες υψηλής αισθητικής, καλλιτεχνικά videos και προώθηση σε όλα τα social media, facebook, twitter,instagram, You tube, προβληθείτε κι εσείς με τον πιο σύγχρονο και επικοινωνιακό τρόπο.
Αναδείξτε την δουλειά σας και εξελίξτε την επιχείρησή σας με πολύ μικρό κόστος.

  
  

Η ομάδα μας

  
  

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες φωτογράφους,promoter, γραφίστες και δημοσιογράφους, που γνωρίζουν την Γλυφάδα και τις δυνατότητές της κι έχουν τη γνώση να αναδείξουν ότι όμορφο και ιδιαίτερο συμβαίνει στην περιοχή​

  
  
  
Χρήστος Γατής

Απόφοιτος Τεχνών Ήχου και Εικόνας Κέρκυρα. Έχει εργαστεί ως φωτογράφος και εικονολήπτης σε εταιρείες πάνω απο 6 χρόνια.

Είναι απο τα ιδρυτικά μέλη Viphoto.gr και Phoenix Prοductions οπου εκεί ασχολείται με τη φωτογραφία το βίντεο και τις εναέριες λήψεις με Drone.

  
  
  
Σπύρος Λιώρης

Απόφοιτος Ι.Ε.Κ Γραφιστικής Έχει εργαστεί ως γραφίστας σε εταιρείες για πάνω από 10 χρόνια Είναι απο τα ιδρυτικά μέλη της Phoenix Productions οπου εκει ασχολείται με Γραφιστικά,3d design,Video editing, Web design και φωτογράφηση.

Τα προγράμματα που χρησιμοποιεί είναι: Photoshop,Illustrator,After Effects,Cinema4d,3DStudio max, and Sketch up. Αγαπημένη του ασχολία η φωτογραφία τοπίου!

  
  
  
Γεωργία Βαμβακερού

Δημοσιογράφος, Γλυφαδιώτισα γέννημα θρέμμα, γραφει τα κείμενα, κάνει τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις αλλά και ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις μας.

Έχει εργαστεί στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, εφημερίδες και περιοδικά καθώς και σε γραφεία τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας και ιδιωτικών επιχειρήσεων.!

  
  

Τα Γραφεία μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδο Φιλικής Εταιρίας 8,Γλυφάδα: