«Κόκκινη Κυριακή»

Κόκκινη Κυριακή

Γράφει η: Γεωργία Βαμβακερού

  

Μιά μαγική γιορτινή νύχτα προετοιμάζεται πυρετωδώς από τον Δήμο Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας για τις 18 Δεκεμβρίου.

Η ''κόκκινη νύχτα'', όπως ονομάζεται, θα μας βάλει το πνεύμα των Χριστουγέννων, με ζωντανές συναυλίες σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της πόλης,παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών, τη Φιλαρμονική και τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, ξυλοπόδαρους, κλόουν, ζογκλέρ, face painting, αγαπημένους παιδικούς ήρωες, μπαλονοκατασκευές, κεράσματα, Χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες ακόμα εκπλήξεις – δωρεάν για όλους.

 Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, η πόλη μας θα φοράει τα γιορτινά της και δεκάδες εκδηλώσεις, από την μία άκρη της πόλης μέχρι την άλλη θα δίνουν χαρά και κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

 Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γλυφάδας να γιορτάσουν την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα στους εμπορικούς μας δρόμους, με εκπλήξεις και χάπενινγκ με μια πρωτοβουλία που, όπως και πέρυσι, θα ζωντανέψει τη Γλυφαδιώτικη αγορά και θα τονώσει την αγοραστική κίνηση. Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 12 το μεσημέρι, ενώ οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι αργά το απόγευμα.

Η Γλυφάδα έχει αρχίσει ήδη να στολίζεται ενώ σύντομα αναμένεται το αναλυτικό εορταστικό πρόγραμμα.

  
  

Διεύθυνση: Πλατεία Εσπερίδων