ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

  
  
  
  
  
  
  
Στην ‘’ Μέκκα’’ της διασκέδασης, όπως χαρακτηρίζεται η Γλυφάδα, θα βρείτε κάποια από τα πιο ‘’ψαγμένα’’ εστιατόρια, καφέ και μπαρ της Αθήνας.

Στον χώρο της γεύσης έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε Σούσι, Μεξικάνικο, Ιταλική και νέα Αμερικανική κουζίνα, φρέσκο ψαράκι, μεζέ και σουβλάκι σε όλες τις παραλλαγές.

Και βέβαια μην ξεχνάμε τα κλασσικά πλέον μπιφτέκια της οδού Κωνσταντινουπόλεως, γνωστής και ως Μπιφτεκούπολη, χάρη στα οποία η Γλυφάδα έγινε γνωστή ως το παραθαλάσσιο προάστιο με το καλό φαγητό.

Η μπιφτεκούπολη εξ άλλου έχει εξαπλωθεί και στους δρόμους γύρω από την Κωνσταντινουπόλεως, με ψητοπωλεία στα οποία μπορείτε να γευστείτε σουβλάκια και κεμπάπ κάθε σε κάθε παραλλαγή.

Τα μπαρ, ο δεύτερος λόγος που όλοι γνώρισαν στα νιάτα τους την Γλυφάδα, ανανεώνονται, ανακαινίζονται και μας εκπλήσσουν κάθε χρόνο.

Από τα Αμερικάνικα της δεκαετίας του 80 και την οδό Ζησιμοπούλου των 90ς το ενδιαφέρον πλέον έχει μεταφερθεί στους δρόμους γύρω από το Κολυμβητήριο.

Εκεί, που το Nix, το πρώτο ‘’κυριλέ’’ μπαρ της δεκαετίας του 80 έκανε αίσθηση με τους διάσημους θαμώνες του, τώρα bar restaurant για κάθε γούστο κυκλώνουν την πλατεία Nυμφών και απλώνονται σε όλη την οδό Κύπρου, την Μεταξά και την Λαοδίκης.

 "Mπορείτε να ανακαλύψετε ότι ζητάει η ψυχή ... κι ο ουρανίσκος σας."

 Σε όλη την πόλη ωστόσο, από την Μεταξά μέχρι την παραλία, στην οποία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον τους καλοκαιρινούς μήνες και την Άνω Γλυφάδα με τα παραδοσιακά ταβερνάκια, ουζερί και ψητοπωλεία της, μπορείτε να ανακαλύψετε ότι ζητάει η ψυχή κι ο ουρανίσκος σας.

Την διασκέδασή σας έρχονται να συμπληρώσουν τα μαγαζιά με Ελληνική μουσική, οι μεγάλες πίστες της παραλίας, οι κινηματογράφοι της πόλης, καθώς και το bowling αλλά και οι χώροι για μπιλιάρδο.

here title
  
here title
here title
  
  
  
  
  

TOP 5 Γλυφάδας

  

Διασκέδαση

Αγορές

Πολιτισμός

Μαρίνες

Αθλητικές Δραστηριότητες